Volcano mini hordozható aroma diffúzor 450ml

Ismerd meg ezt az egyedülálló, hordozható mini diffúzorunkat, ahol az elegáns forma és a modern funkcionalitás összefonódik! A 450 ml-es kapacitású készülék nem csupán frissességgel tölti meg otthonod levegőjét, hanem a hozzáadott illóolajok segítségével személyre szóló kikapcsolódást biztosít. Választhatsz a vibrálóan meleg vörös és a megnyugtatóan hűvös kék fények közül, illetve a két páraszóró móddal (medúza és vulkán effekt) készíthetsz szuper párafelhőket otthonodban vagy munkahelyeden.

Original price was: 12.980 Ft.Current price is: 10.990 Ft.

Illatok és tűz játéka, ahol a varázslat életre kel...

volcano mini hordozhato aroma diffuzor 450 ml open 1, Volcano mini hordozható aroma diffúzor 450ml,

2 féle pára, 2 különböző szín mód

A vulkán párásító két féle színnel és két porlasztási móddal rendelkezik, valósághű lánghatást hozva létre az intelligens LED megvilágítás és a két különleges pára mód kombinációval. Választhatsz a narancssárga (tűz) és hideg kék színek közül. A pára funkciónál beállíthatod a „kreatív” vulkán módot is, ilyenkor a készülék látványos kis pára felhőket lövell ki magából. Lehetőség van folyamatos párolgásra is, ilyenkor a párásító folyamatosan fújja a párát, mint egy kis vulkán.

Ultra csendes működés és időzítő

Diffúzorunk rendkívül csendes működésű, ami nem zavarja a munkád, alvásod és edzésed sem. A beépített intelligens chip lehetővé teszi, hogy beállíts egy időzítőt 2 óra, 4 óra vagy 6 óra időtartamú párásításhoz. A párologtató automatikus kikapcsolási módot indít el, ha a vízszint túl alacsony. Ezek a funkciók hozzájárulnak a nyugodt és kellemes pihenéshez.

Hordozható készülék, nagy kapacitás

A készülék hordozható, ennek ellenére 450ml víztartállyal van felszerelve, hogy a párásítás hosszú ideig működjön. Illóolajokat csepegtethetsz a víztartályba, hogy kedvenc illatod mindig a megfelelő hangulatodat tükrözze.

Nano-köd technológia

A párásító nano-szintű finom ködöt bocsájt ki, hidratálja a száraz, repedezett bőrt. Nem nedvesíti be az asztalt, a padlót és nem hagy víznyomokat. Tisztítása kényelmes és könnyű. Használható hálószobákban, nappalikban, irodákban, szállodákban, kis és közepes méretű szobákban stb.

volcano mini hordozhato aroma diffuzor 450 ml 5, Volcano mini hordozható aroma diffúzor 450ml,

Az ultrahangos aroma diffúzor használata:

1. Csavarjuk szét a készüléket középen
2. Öntsünk annyi vizet a tartályba amíg el nem éri a maximális töltési vonalat (max. 450ml)
3. Csepegtessünk a vízbe 4-6 csepp esszenciális illóolajat. (ezt egyénileg ki kell tapasztalni, hogy mi a megfelelő adagolás)
3. Illesszük újra össze a párologtatót.
4. Csatlakoztassuk a kábelt a diffúzorhoz, majd egy adapterrel (nem tartozék) dugjuk be az elektromos hálózatba.
Legyünk óvatosak a készülék csatlakoztatása közben, hogy elkerüljük a kiömlő víz és illóolaj okozta kellemetlenségeket.
5. Kapcsoljuk be a nyomógombbal a készüléket.

Műszaki adatok, tartozékok:

  • Tartály kapacitása: 450 ml
  • Párolgási teljesítmény: 5-40 ml/óra
  • Anyaga: polipropilén, ABS, elektrónikai komponensek
  • Súly: 340 gramm
  • Méret: 11x11x13.5cm
  • Type C USB kábel
  • Használati utasítás
  • Garancia

Nézd meg működés közben: