Volcano aromaterápiás diffúzor látványos fényjátékkal 360ml

Hidratáld otthonod levegőjét ezzel a modern, különleges megjelenésű diffúzorral! Tökéletes páratartalom növelésére, hiszen úgy árasztja magából a gőzt, mintha egy vulkán akarna kitörni. A látványos fény és gőzjáték kombinációja pedig egy lenyűgöző vizuális hatást ad otthonodnak, miközben megteremti a tökéletes hangulatot.

Original price was: 14.990 Ft.Current price is: 13.990 Ft.

+ ajándék Citrom vagy Citromfű szúnyogriasztó illóolaj!

Éld át a vulkán varázsát!

volcano aromaterapias diffuzor latvanyos fenyjatekkal nyitokep, Volcano aromaterápiás diffúzor látványos fényjátékkal 360ml,

Diffúzor & párologtató egyben

Készülékünk aromaterápiás illóolaj diffúzorként és hidegköd párásítóként egyaránt használható. A közönséges párologtatók nem keverik össze az illóolajos vizet. A készülék atomize technológiát alkalmaz, hogy a vizet és illóolajokat apró molekulákká alakítsa, ezáltal ultrafinom párafelhőt képezve. Csak adj hozzá kedvenc olajodból pár cseppet, hogy enyhíts a fáradtságon és egy tökéletes ellazulás vegye kezdetét!

3 féle üzemmód, kék és narancssárga LED tűzeffekt szimuláció

A készülék megjelenésében egy kitörni készülő vulkánra hasonlít. Látványos tűz és párafelhőt bocsát ki. Intelligens LED lámpákkal rendelkezik, hogy valósághű lánghatást hozzon létre. Nagyon hangulatos, igazi téli kiegészítő, amely egy meleg kandalló érzését kelti. 1-es üzemmód: a készülék közepéből felszálló gőzbuborékot lövell ki + fényeffekt. 2-es üzemmód: folyamatosan gőzölés + fényeffekt. 3-as üzemmód fény nélküli párologtatás.

Hosszan tartó légpermet, időzítés

A párologtató biztonságos és környezetbarát PP és ABS műanyagból készült, erős és tartós. Beépített időzítő funkcióval rendelkezik. Két féle időzítő beállítás közül választhatunk: 2 óra/8 óra. Amikor lejárt az idő, a lángdiffúzor automatikusan kikapcsol. A diffúzorba maximum 360 ml víz tölthető, amely folyamatos permetezéssel 12 óra, szakaszos permetezéssel 36 óra, párolgási élményt nyújthat.

Csendes működés, automatikus kikapcsolás

A beépített intelligens kikapcsolás funkcióval a párásító automatikusan leáll, ha vízhiány van, így biztonságossá és megbízhatóvá teszi a hosszú használatot is. Kisgyermekes családok számára is bátran ajánlható. A diffúzor hangja maximum 36 dB, ami csendesnek számít. Nem zavarja a munkát, az alvást, elősegíti a relaxációt.

Különleges ajándék, varázslatos otthoni dekoráció

Készülékünk egy sokoldalúan használható aromaterápiás illóolaj-diffúzor, hogy kedvenc illóolajad aromája bármikor megtöltse a helyiséget. Sima párásítóként is használható a levegő minőségének javítása érdekében. Jó társ olvasáshoz, alváshoz, munkához, sportoláshoz vagy jógázáshoz. Ideális ajándék barátoknak, családtagoknak és szeretteidnek.

Az ultrahangos aroma diffúzor használata:

1. Emeljük le a tetejét
2. Öntsünk annyi vizet a tartályba amíg el nem éri a maximális töltési vonalat (max. 360ml)
3. Csepegtessünk a vízbe 4-6 csepp esszenciális illóolajat. (ezt egyénileg ki kell tapasztalni, hogy mi a megfelelő adagolás)
3. Helyezzük a külső burkolatot vissza.
4. Csatlakoztassuk az adaptert a diffúzorhoz, majd dugjuk be az elektromos hálózatba . Legyünk óvatosak az egység csatlakoztatása közben, hogy elkerüljük a kiömlő víz és illóolaj okozta kellemetlenségeket!
5. Kapcsoljuk be a nyomógombbal a készüléket.

Nézd meg működés közben:

Műszaki adatok:

 • Tartály kapacitása: 360 ml
 • Párolgási teljesítmény gőzbuborék: 5-10 ml/óra
 • Párolgási teljesítmény vulkán: 20-30 ml/óra
 • Anyaga: polipropilén, ABS
 • Fogyasztás: 10W
 • Bemeneti feszültség: AC 100-240V
 • Méret: 138x108mm

Tartozékok:

 • párologtató
 • 220V csatlakozó
 • magyar használati útmutató
 • garancia