Tulip ultrahangos diffúzor, párásító

Tulipán forma, természetes fa mintázat, ultrafinom pára szemcsék, LED fény és távirányítású működés jellemzi ezt a szemrevaló és praktikus diffúzort. Nagy kapacitású tartálya miatt, akár 10 órán át párásítja a környezeted. Könnyen kezelhető, otthoni és irodai használatra egyaránt ideális.

 

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Klasszikus tulipán forma, megfelelő páratartalom, csodálatos LED fények...

vapore tulip ultrahangos diffuzor parasito natur baby, Tulip ultrahangos diffúzor, párásító,

Tulip párologtatónk kellemes környezetet biztosít az egész család számára legyen bárhol is. Nagy kapacitású víztartállyal rendelkezik ezért ritkán kell után tölteni. Kényelmes, távirányítós modell, melynek csendes működése nem befolyásolja a tanulást, munkát vagy az alvást.

Automatikus kikapcsolás

Amikor elfogy a víz a készülékből az aroma párologtató automatikusan kikapcsol, az Ön és családja biztonsága illetve a diffúzor védelme érdekében. 1 óra, 3 óra, 6 óra időzítésre, vagy folyamatos működésre képes a készülék.

Nagy kapacitású készülék

A párologtató 550 ml-es víztartállyal rendelkezik, amely akár 10 órán keresztül is működhet alacsony pára üzemmódban, így biztosítva hosszantartó illatfelhőt az egész házban. Ideális irodában, masszázs szalonban, jóga stúdióban, hálószobához, baba szobához és bármely helyiséghez.

All in one készülék

Párologtató, aroma diffúzor, éjszakai fények. Mindez egy elegáns készülékben. Frissíti és emeli a levegő páratartalmát. A hideg pára jót tesz a bőrnek, illóolajjal kombinálva oldja a stresszt és javít az alvás minőségén. Tökéletes ajándék családnak és barátoknak egyaránt.

Színes LED fényáradat

A diffúzor hét féle színes LED világítással rendelkezik, amelyek folyamatosan váltakoznak, de rögzíthető is egy adott szín. Természetesen a világítás kikapcsolható, amennyiben nincs rá szükség, ilyenkor csak a párolgás működik.

Távirányítós modell

Irányíthatod párologtatódat akár az ágyadból, kanapéról, hiszen távirányítót is mellékelünk hozzá!

Csendes ultrahangos működés

Az illóolaj diffúzor folyamatos és szakaszos pára üzemmódokkal rendelkezik. Kiváló minőségű motorral van felszerelve. Az ultrahangos vízbontás által, finoman, porlasztott hideg párát lövel ki az asztal nedvesedése nélkül. Használd a párologtatót alvás, olvasás, munka, masszázs vagy akár jóga közben.

Gondoskodás a növényekről is

Nem csak te, hanem szobanövényeid is imádni fogják a diffúzort. Egészséges fejlődésükhöz elengedhetetlen a megfelelő páratartalom fenntartása. A fűtési szezonban erre fokozottan ügyelnünk kell. A levegőben lévő páramennyiséget a hőmérséklet növelésével együtt növelni kell, ezáltal növényeink jobban növekednek és igazán szemet gyönyörködtető látványt fognak nyújtani.