Moments meleg fényű aroma diffúzor

A Moments aroma diffúzor magas színvonalú kialakítása révén kiemelkedik az otthoni diffúzorok közül. Az elegáns, textillel borított mintázatának köszönhetően tökéletesen illeszkedik bármely lakás vagy iroda berendezéséhez. Meleg, nyugtató fényel nyűgözi le a relaxációs élményt keresőket. Gyengéden felfrissíti a levegőt kedvenc illatod segítségével, ami segít csökkenteni a stresszt, javítja a mentális egészséget, harmóniát teremt a testnek és elmének egyaránt.

Original price was: 12.980 Ft.Current price is: 10.980 Ft.

+ ajándék Citrom vagy Citromfű szúnyogriasztó illóolaj!

Illatfelhők otthonodban vagy munkahelyeden: Fedezd fel a pillanat varázsát!

moments-meleg-fenyu-aroma-diffuzor-szovet-boritassal-nyitokep

Természetes illóolajok párologtatása

A természetes illóolajok párologtatása egy egyszerű és hatékony módszer a stresszoldásra és a környezet hangulatának javítására. A különböző olajok, mint a levendula, eukaliptusz, vagy citrom, különféle jótékony hatásokkal bírnak, beleértve a nyugtatást, energizálást és a levegő tisztítását. Párologtatásuk során a finom illatok szétáramlanak a térben, segítve ezzel a testi-lelki egyensúly helyreállítását és a mindennapi jólét elősegítését.

Levegő szárazságának csökkentése

Az aroma diffúzor nem csak kellemes illatokat terjeszt a levegőben, de hozzájárul a levegő nedvességtartalmának növeléséhez is, csökkentve ezzel a szárazságot. Ez különösen hasznos télen, amikor a fűtés miatt a levegő gyakran túlságosan szárazzá válik, ami irritálhatja a légutakat és a bőrt. Moments diffúzorunk így dupla előnnyel bír: javítja a levegő minőségét, miközben kellemes, megnyugtató illatokkal tölti meg a környezeted.

Nyugtató hatás, kiváló pihenés, ellazulás

A párologtató használata nyugtató hatást gyakorol a környezetre és az elmére, elősegítve a mélyebb pihenést és ellazulást. A különféle illóolajok, mint például a levendula vagy a kamilla, segítenek csökkenteni a stresszt és az aggodalmakat, elősegítve ezzel a nyugodt alvást és a regenerálódást. Az aroma diffúzor által teremtett meghitt, illatos környezet ideális feltételeket biztosít a teljes kikapcsolódáshoz és a testi-lelki harmónia megteremtéséhez.

Rendkívül finom nano párafelhő a légtérben

Moments diffúzorunk rendkívül finom nano párásítási technológiával dolgozik, ami lehetővé teszi az illóolajok és a víz apró részecskéinek levegőbe juttatását. Ez a finom páraköd könnyedén eloszlik a helyiségben, hatékonyan hidratálva a levegőt anélkül, hogy nedves érzetet hagyna a felületeken. A nano párásítás révén az illóolajok jótékony tulajdonságai is maximálisan érvényesülnek, így támogatva a légzőrendszer egészségét és a pszichológiai jóllétet.

Biztonságos, újrahasznosítható PP anyagból

Készülékünk biztonságos, újrahasznosítható PP (polipropilén) anyagból készül, amely kiemelkedő tartósságot és környezetbarát jellemzőket biztosít. A PP anyag ellenáll a magas hőmérsékleteknek és a kémiai anyagoknak, biztosítva ezzel a diffúzor hosszú élettartamát és biztonságos használatát. Ráadásul, mivel újrahasznosítható, a PP anyagból készült aroma diffúzorok használata hozzájárul a fenntarthatósághoz és a környezetvédelemhez.

Megnyugtató meleg légkör, ami ellazít és feltölt

Diffúzorunk által teremtett meleg légkör ideális környezetet biztosít a mély ellazuláshoz és a feltöltődéshez. A finom illóolaj párák kombinációja a meleg fényekkel és a nyugtató hangulattal segít csökkenteni a mindennapi stresszt, elősegítve ezzel a testi és lelki egyensúly helyreállítását. Ez a megnyugtató atmoszféra tökéletes hátteret biztosít a pihenéshez, meditációhoz vagy egyszerűen csak a nap végén való kikapcsolódáshoz.

Egyedülálló szövet borítású készülék

A Moments aroma diffúzor szövetborítása nem csupán elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek, de hozzájárul az otthoni dekorációhoz is, mivel a szövet anyagú külső harmonikusan illeszkedik a modern és hagyományos enteriőrökbe egyaránt. Az egyedi szövetborítás nem csak esztétikai előnyökkel rendelkezik, de tapintása is hozzáad a termék használati élményéhez, emellett segít a hangulatos, meleg fény hatékony szórásához. 

Az ultrahangos aroma diffúzor használata:

1. Emeljük le a külső fedelet
2. Öntsünk annyi vizet a tartályba amíg el nem éri a maximális töltési vonalat (max. 150ml)
3. Csepegtessünk a vízbe 4-6 csepp esszenciális illóolajat. (ezt egyénileg ki kell tapasztalni, hogy mi a megfelelő adagolás)
3. Helyezzük a külső burkolatot vissza.
4. Csatlakoztassuk a kábelt a diffúzorhoz, majd dugjuk be egy áramforrásba.
Legyünk óvatosak a készülék csatlakoztatása közben, hogy elkerüljük a kiömlő víz és illóolaj okozta kellemetlenségeket!
5. Kapcsoljuk be a nyomógombbal a készüléket.

Nézd meg használat közben:

Műszaki adatok:

Méretek: 105 x 105 x 123mm
Tartály mérete: 150 ml
Permet mennyisége: 20-30 ml / óra
Bemeneti feszültség: DC 5V 1A
Fogyasztás: 5W
Ultrahangos frekvencia: 2.4 Mhz
Anyaga: PP, ABS

 

Mit találsz a termék dobozában?

párologtató
type C USB kábel
magyar nyelvű használati útmutató
garancia