Jumbo ultrahangos aroma diffúzor gyerekszobába

Az elefánt alakú aromaterápiás párologtató egy aranyos, dekoratív eszköz, amely különösen alkalmas babaszobába, gyerekszobába vagy akár tanulás közben is. A megfelelő hangulat és egészséges páratartalom elérésében nyújt segítséget. Az elragadó formavilág és a váltakozó LED hangulatfények segíthetnek a kisgyermek képzeletének aktiválásában, kreatívabbá válni és a nyugodt alváshoz is hozzájárúlnak. A készülék hordozható, párologtatóként és aroma diffúzorként egyaránt használható.

12.980 Ft

4 az 1-ben Elefántos illóolaj diffúzor

jumbo-ultrahangos-aroma-diffuzor-gyerekszobaba-nyitokep

Elefánt alakú kinézet

Az elefánt alakú illóolaj-diffúzorunk tökéletes választás minden helyiség dekorációjához. Különösen ajánlott babaszobákba, gyerekszobákba. Az aranyos elefánt alakú dizájn miatt  fantasztikus ajándék lehet barátaidnak és családtagjaidnak. Diffúzorunkkal egyszerűen megteremtheted az egészséges légkört otthonodban akár illóolajokkal kombinálva.

Diffúzor, párásító, 7 színű LED éjszakai fény

Ez a multifunkcionális készülék diffúzorként, párásítóként és éjszakai fényként egyaránt használható otthonodban. Adj hozzá hozzá pár cseppet kedvenc illóolajadból, hogy eltávolítsa a rossz szagokat és friss, tiszta illatot vigyen a légtérbe.
A párásító funkció segít növelni a levegő páratartalmát, ami enyhíti az orrmelléküregek kiszáradását, javítja az alvást és csökkenti a köhögést. A nedvesség segít fenntartani a bőr és az orr nyálkahártyájának egészségét.
Az éjszakai fény segít a gyermekeknek jobban aludni. Megteremti a megfelelő alvási környezetet, ezáltal csökkenti az éjszakai sötétségtől való félelmet.

Rendkívül csendes működés

Jumbo diffúzorunk 20 dB alatti csendes működése lehetővé teszi, hogy használója kényelmes és csendes környezetben aludjon vagy dolgozzon. Biztonságos és környezetbarát PP/ABS anyagból készült és a legmodernebb gyártási folyamatokat alkalmazzák rajta, amelyek alkalmasak az egészségre tudatos emberek, terhes nők, babák és gyerekek számára. A diffúzorunk biztosítja, hogy a használt illóolajok finom permettel biztonságosan kerüljenek a légtérbe.

6 órás működési idő, automatikus kikapcsolás

A párologtató biztonságos, szárazon futás elleni védelemmel van ellátva és automatikus kikapcsolással rendelkezik. Egyenletes és szinte zajtalan működése a nyugodt alvást biztosítja. Éjszaka is bekapcsolva tarthatja ezt a diffúzort anélkül, hogy aggódnia kellene a túlmelegedéstől. 120ml-es kapacitása kb. 6 órás működési időtartamra elegendő.

Nézd meg működés közben:

Az ultrahangos aroma diffúzor használata:

1. Emeljük le a külső fedelet
2. Öntsünk annyi vizet a tartályba amíg el nem éri a maximális töltési vonalat (max. 120ml)
3. Csepegtessünk a vízbe 2-5 csepp esszenciális illóolajat. (ezt egyénileg ki kell tapasztalni, hogy mi a megfelelő adagolás)
3. Helyezzük a külső burkolatot vissza.
4. Csatlakoztassuk a kábelt a diffúzorhoz, majd dugjuk be az elektromos hálózatba vagy egy USB aljzatba, powerbankba. Konnektoros és USB üzemeltetés is lehetséges.  
Legyünk óvatosak az egység csatlakoztatása közben, hogy elkerüljük a kiömlő víz és illóolaj okozta kellemetlenségeket.
5. Kapcsoljuk be a nyomógombbal a készüléket.

Műszaki adatok:

Méret: 165mm x 155mm x 77,4 mm
Feszültség: DC 5V 1A
Fogyasztás: 5W max.
Kapacitás: 120 ml
LED fények: 7 színű váltakozó vagy fix
Anyaga: PP/ABS
Ultrahangos frekvencia: 2.4 Mhz

Mit találsz a készülék dobozában?

diffúzor
1db jack/USB kábel
magyar használati utasítás
garancia