Himalayan aromaterápiás sólámpa, párologtató

Aromaterápiás illóolaj párologtató, Himalája sólámpa, hideg ködös ultrahangos párásító és éjszakai fények. Ez mind beépítve ebbe a kis készülékbe. Illóolajjal használva a párologtató kellemes illattal tölti fel a szobát. Kis mérete miatt jól hordozható. Használhatod otthon, jógázás közben, masszázs alatt, irodában, hálószobában vagy babaszobában. Tökéletes ajándék a családnak és barátoknak, ha kedvelik az aromaterápiát.

 

13.990 Ft

Elfogyott

Himalája só és aroma párologtató egyetlen készülékben!

Vapore Himalayan 2 in 1 aromaterapias solampa parologtato 7, Himalayan aromaterápiás sólámpa, párologtató,

A Himalája sóval töltött illóolaj párologtató lágy és harmonikus légkört teremt nálad pihenés, munka vagy akár olvasás közben.       3 az 1-ben kialakítású modell. Használhatod sima párologtatóként, aromaterápiás diffúzorként vagy sólámpaként is. Rendkívül mutatós dekoráció éjjeli szekrényen, dohányzó asztalon, étkezőben vagy nappaliban.

Természetes Himalája só

A készüléket igazi Himalája sóval töltöttük fel, ami 84 értékes ásványi anyagot tartalmaz és jót tesz az egészségnek. Sok benne a vas-oxid amitől a só rózsaszín lesz. Párologtatáskor a készülék felmelegíti a benne lévő sókristályokat, ezáltal negatív ionokat szabadítva fel a készülék tetején található lyukakon keresztül. Tisztítja a levegőt, csökkenti az elektro szmog szennyezést és elősegíti az alvást.

All in one készülék

Párologtató, aroma diffúzor, éjszakai fények. Mindez egy elegáns készülékben. Frissíti és emeli a levegő páratartalmát.             A hideg pára jót tesz a bőrnek, illóolajjal kombinálva oldja a stresszt és javít az alvás minőségén. Tökéletes ajándék családnak és barátoknak egyaránt.

Romantikus LED hangulatvilágítás

A nyugtató fény átmelegíti a himalája sót, ezáltal az ásványi anyagok a levegőbe jutnak. Tökéletes fényáradat a hálószobában, ezzel egy igazi ellazulást és romantikus légkört teremtve. Élvezd a hét féle automatikusan váltakozó színjátékot, vagy rögzítsd kedvenc színed működés közben.

Biztonságos használat

A szárazon futási védelemmel tervezett illóolaj diffúzor automatikusan kikapcsol, amikor a víz elfogy. Ez a biztonsági funkció megvédi a párologtatót az esetleges károsodásoktól. Válasszd ki az 1, 3, 6 órás illetve a folyamatos párologtatási idő közül számodra a legmegfelelőbbet.

Csendes, ultrahangos működés

Az illóolaj diffúzor folyamatos és szakaszos pára üzemmódokkal rendelkezik. Kiváló minőségű motorral felszerelve. Az ultrahangos vízbontás által finoman porlasztott hideg párát lövel ki az asztal nedvesedése nélkül. Használd a párologtatót alvás, olvasás, munka, masszázs vagy akár jóga közben.

Gondoskodás a növényekről is

Nem csak te, hanem szobanövényeid is imádni fogják a diffúzort. Egészséges fejlődésükhöz elengedhetetlen a megfelelő páratartalom fenntartása. A fűtési szezonban erre fokozottan ügyelnünk kell. A levegőben lévő páramennyiséget a hőmérséklet növelésével együtt növelni kell, ezáltal növényeink jobban növekednek és igazán szemet gyönyörködtető látványt fognak nyújtani.

A párologtató és sólámpa használata:

1. Távolítsuk el a külső fedelet
2. Öntsünk annyi vizet a tartályba amíg el nem éri a maximális töltési vonalat
3. Csepegtessünk a vízbe 5-7 csepp esszenciális illóolajat. (ezt egyénileg ki kell tapasztalni, hogy mi a megfelelő adagolás)
3. Helyezzük a külső burkolatot vissza.
4. Csatlakoztassuk az adaptert a diffúzorhoz, majd dugjuk be a konnektorba.
Legyünk óvatosak az egység csatlakoztatása közben, hogy elkerüljük a kiömlő víz és illóolaj okozta kellemetlenségeket.
5. Kapcsoljuk be a pára és fény gombokkal a készüléket.

Termék tulajdonságai:

 • Könnyű kezelhetőség: két darab nyomógombbal üzemel a készülék. A fény és pára működése kapcsolható velük
 • Párolgási terület: 10-30 négyzetméter (függ a víz mennyiségtől illetve az illóolaj fajtájától is)
 • Felfelé szálló pára: az ultrahangos vízbontás miatt egyáltalán nincs víz az asztalon és a párologtató mellett
 • Nagy folyadék nyílás: könnyű víz feltöltés, gyors tisztítás
 • Tartós anyagból: biztonságos, tartós, antibakteriális tartály, amely minden környezetvédelmi előírásnak megfelel
 • Intelligens kikapcsolás: az aromaterápiás gép intelligens, száraz működés érzékelővel van felszerelve, azonnal lekapcsol, ha kifogy a folyadék belőle
 •  

Műszaki adatok:

 • Tartály kapacitása: 150 ml
 • Párolgási teljesítmény: 20-30 ml/óra
 • Anyaga: sókristály, polipropilén, akril
 • Bemeneti feszültség: 100-240V 50-60HZ
 • Kimeneti feszültség: 500MA
 •  

Tartozékok:

 • EU kompatibilis 220V hálózati adapter
 • Használati útmutató
 • Garancia