Himalayan 2 az 1-ben sólámpa, aroma diffúzor

Himalayan diffúzorunk egyesíti a sólámpa és az ultrahangos hideg párásítás egészségre gyakorolt jótékony hatásait egy dizájnos, modern készülékben. A megvilágított sókövek rendkívül látványosak és páratlan harmóniát, nyugalmat árasztanak. Használhatod külön a sóköves megvilágítást vagy párologtatással együtt is a levegő minőség javítására, a napi stressz leküzdésére, belső lelki egyensúly megteremtésére.

19.990 Ft

Elfogyott

Aromaterápia, ultrahangos párásító, himalája dekorvilágítás...

Mindez egyetlen készülékben!

Himalayan 2 az 1 ben solampa aroma diffuzor nyitokep, Himalayan 2 az 1-ben sólámpa, aroma diffúzor,

Természetes Himalája sókristályok

A sórögök megvilágítva egy meleg sárgás-rózsaszín színű nyugtató légkört teremtenek a környezetükben, ami a relaxáció alapja. Ezen felül a készülék rendelkezik többszínű váltakozó  LED világítással is, ami természetesen kikapcsolható.

Negatív ionok: pozitív élettani hatások

Amikor a sórögök felmelegszenek, magukhoz vonzzák a környezetükben lévő vízmolekulákat és ionizálják azokat. Az ionizáció eredményeként negatív ionok szabadulnak fel a környezetbe. A „levegő tápanyagának” is nevezett szagtalan, íztelen és láthatatlan negatív ionok nyugtatóan hatnak idegeinkre. Növelik az agy oxigén ellátását, a szerotonin hormon szintjét, amely stabilizálja hangulatunkat, érzéseinket és boldogságunkat. Semlegesítik az elektronikus eszközökből, például okostelefonokból, televíziókból, rádiókból kibocsátott pozitív töltésű ionokat.

Csendes működés, automatikus kikapcsolás

Az alacsony működési hang igazán kedvező a relaxálni vagy tanulni vágyók számára, hiszen alig hallani valamit a készülék működése közben. Elősegíti a koncentrációt, kiválóan oldja a stresszt és javítja az alvás minőségét is. A készülék a beépített intelligens chip segítségével vízhiány esetén automatikusan leáll, ezzel megakadályozva a szárazon futást és meghibásodást.

Rendkívül finom párafelhő

Az ultrahangos vízbontási technológia fokozza a porlasztási hatást és hatékonyan javítja a levegő minőségét ott, ahol éppen tartózkodsz. Használható kellemetlen szagok megszüntetésére illóolajjal. A levegő tisztítására, páratartalom növelésére stb.

Modern dizájn

Aroma lámpánk egy tökéletes dizájn elemként funkcionál, kiegészíti otthonod vagy irodád bármely helységét, hiszen igazán mutatós darab.

Tökéletes ajándék

Legyen szó barátról, családtagról, szeretteidről, vagy netán magad szeretnéd meglepni valamivel, akkor ez egy ideális ajándék szinte bármilyen alkalomra! Különösen ünnepekre, születésnapokra, karácsonyra, évfordulókra és még sok másra!

Az ultrahangos aroma diffúzor használata:

1. Emeljük le a készülék tetejéről a fedelet
2. Öntsünk annyi vizet a tartályba amíg el nem éri a maximális töltési vonalat (max. 150ml)
3. Csepegtessünk a vízbe 3-4 csepp esszenciális illóolajat. (ezt egyénileg ki kell tapasztalni, hogy mi a megfelelő adagolás)
3. Helyezzük a fedelet vissza.
4. Csatlakoztassuk a kábelt a diffúzorhoz, majd dugjuk be az elektromos hálózatba
Legyünk óvatosak az egység csatlakoztatása közben, hogy elkerüljük a kiömlő víz és illóolaj okozta kellemetlenségeket!
5. Kapcsoljuk be a nyomógombbal a készüléket.

Nézd meg működés közben:

Műszaki adatok:

 • Tartály kapacitása: 150 ml
 • Párolgási teljesítmény: 20-25 ml/óra
 • Anyaga: polipropilén, ABS
 • Fogyasztás: 12 W
 • Bemeneti feszültség: DC24V
 • Méret: 115x115x165mm

Mit találsz a dobozban ?

 • párologtató készülék
 • sórögök
 • használati útmutató /magyar/
 • 220V EU csatlakozó
 • garancia