Himalája harmónia 3D láng diffúzor és sólámpa

Himalája harmónia készülékünk ötvözi az illóolaj diffúzor és sólámpa jótékony hatásait egyetlen készülékben. Te csak élvezd az esszenciális olajok finom illatát és a felmelegített só egészségre gyakorolt pozitív tulajdonságait. A LED megvilágítású vízpára láng hatását kelti, ami egy rendkívül hangulatos és nyugtató atmoszférát teremt a szobában. Ez a különleges effektus nem csak hogy vizuálisan lenyűgöző, de egyesíti a modern technológiát a természetes elemekkel, így teremtve egy harmonikus és relaxáló környezetet.

Original price was: 22.390 Ft.Current price is: 18.990 Ft.

Meghittség, nyugalom, relax...

Ismered azt az érzést, amikor egy stresszes nap után csak egy kis nyugalomra és meghittségre vágysz otthonodban? A Himalája Harmónia 3D láng diffúzor és sólámpa pontosan azt kínálja, amire szükséged van! Egyedi és multifunkcionális készülékünkkel pillanatok alatt varázslatos hangulatot teremthetsz, ami magával ragad!

himalaja harmonia 3d lang diffuzor es solampa open, Himalája harmónia 3D láng diffúzor és sólámpa,

Miért fogod imádni a Himalája Harmónia 3D láng diffúzort és sólámpát?

Könnyebb elalvás, szorongás csökkentése

A készülék borostyánsárga fénye és az esszenciális olajok finom illata együttesen teremt harmonikus és relaxáló környezetet. Az illatok nyugtató hatással vannak az elmére, a lámpa lágy fénye pedig segít a szemnek pihenni, előkészítve a testet és a lelket egy nyugodt és pihentető alvásra.

Stresszmentes, nyugodt légkör

A 2 az 1-ben sólámpa diffúzor képes egyesíteni az illóolajok finom, frissítő illatát és a himalája só megnyugtató hatását egyetlen harmonikus egésszé. A 3D szimulációs lánghatás pedig lágyan és természetesen világít, így teremtve meg az ideális környezetet a pihenéshez és relaxációhoz. Ebben a légkörben minden gond és stressz eltűnik, helyette béke és harmónia költözik a szobába.

Asztma és allergia tünetek enyhítése

A himalája só negatív ion kibocsátása azért jelent komoly előnyt, mert ezek a negatív ionok képesek semlegesíteni a környezetünkben található pozitív ionokat, amiket például elektronikai eszközeink, mint a számítógépek és mobiltelefonok bocsátanak ki. A negatív ionok segítenek frissíteni és tisztítani a levegőt, ezáltal javítva a közérzetet, csökkentve a fejfájást és a stresszt, elősegítve a jobb alvásminőséget. Ezen kívül, a himalája sóval történő levegő tisztítás járulékosan segíti a légzési problémák, például az asztma és az allergia enyhítését is.

Energikusság és kiegyensúlyozottság

A negatív ionok javítják a levegő minőségét, elősegítve ezzel a jobb oxigénellátást és a vitalitás növelését. Amikor a levegő tisztább és frissebb, az agyunk és a testünk is könnyebben kapja meg azt az oxigént, amire szükségünk van az energiaszintünk növeléséhez. A Himalája harmónia diffúzor használata közben a légkör kellemesebbé, a környezetünk harmonikusabbá válik. Ezáltal kevésbé érezzük magunkat feszültnek és stresszesnek, ami pozitívan befolyásolja az energiaszintünket.

Modern, dekoratív készülék

A Himalája Harmónia 3D diffúzor nem csak funkcióit tekintve különleges, hanem megjelenésével is igazán egyedi és stílusos dekorációs eleme lehet otthonodnak vagy irodádnak. 

Hogyan kell használni a készüléket?

himalaja harmonia 3d lang diffuzor es solampa mukodes kozben 1, Himalája harmónia 3D láng diffúzor és sólámpa,

Vedd ki a tálcát és töltsd meg himalája sóröggel.

himalaja harmonia 3d lang diffuzor es solampa mukodes kozben 2, Himalája harmónia 3D láng diffúzor és sólámpa,

Emeld le a fedelet és adj hozzá maximum 200ml vizet.

himalaja harmonia 3d lang diffuzor es solampa mukodes kozben 3, Himalája harmónia 3D láng diffúzor és sólámpa,

A víz betöltése után 3-5 csepp illóolajat csepegtessünk a készülékbe.

himalaja harmonia 3d lang diffuzor es solampa mukodes kozben 4, Himalája harmónia 3D láng diffúzor és sólámpa,

Helyezd vissza a fedelet majd érintsd meg a bekapcsoló gombot.

Nézd meg működés közben:

Termék tulajdonságai:

▶ 1, 3  vagy 6 órás időzítési lehetőség

▶ 200 ml-es víztartály

▶ ultrahangos vízbontás

▶ csendes működés

▶ külön kapcsolható az alsó és felső világítás, illetve lehetséges világítás nélkül is a készülék használata diffúzorként

▶ érintőgombos kivitel

▶ szárazon futás elleni védelem: a készülék automatikusan leáll, ha kifogy a víz a tartályból

Mit találsz a készülék dobozában?

▶ Himalája sórögök

▶ EU szabvány csatlakozó

▶ Garanciajegy

▶ Használati utasítás

 

Műszaki adatok:

▶ Mérete: 155 x 155 x 187 mm

▶ Súlya: 1160 gramm

▶ Áramellátás: AC100-240V 50-60HZ/DC 24 650MA

▶ Csatlakozó kábel hossza: 150 cm

▶ Anyaga: PP/PC/ABS műanyag

▶ Frekvencia: 2.4 Mhz