Flame aroma diffúzor, valósághű láng effekttel, USB

A flame lángot jelent, amit ez a diffúzorunk tökéletesen utánoz. A készülék innovatív kialakítása egy modern LED világítással párosul, ami működés közben valósághű lángjátékkal teszi igazán meghitté a szoba hangulatát. Teremtsd meg az igazi harmóniát magad körül és élvezd a nyugodt pihenést a nap végén. Érezd, ahogy kedvenc illóolajaid átjárják és hidratálják a szoba levegőjét.

11.990 Ft

Teremtsd meg a különleges, hangulatot ami magával ragad és elvarázsol...

flame aroma diffuzor valosaghu lang effekttel usb 6, Flame aroma diffúzor, valósághű láng effekttel, USB,

Bemutatjuk az eddigi legstílusosabb aroma párásító termékünket a Flamet. Egy egyedülálló dizájnnal rendelkező ultrahangos hideg párásító, amelyhez a kedvenc illóolajad hozzáadva, jelentősen megszépíti a saját és a veled egy háztartásban lévők életterét. Fokozza az általános jó közérzetet, kiváló stresszoldó, nyugtató hatású láng, amelyet éjszakai fényként is használhatsz. Megszünteti a száraz levegőt, tisztább légutakat, jobb alvást és tisztaságot nyújt a szálló por megkötése által.

Valósághű lánghatás - tökéletes téli kombináció

A készülék LED fénye az ultrafinom páraszemcsék kombinációjának köszönhetően egy valósághű lánghatást hoz létre. Természetesen ez nem igazi tűz, csak fényjáték, ami nagyon hasonlít az igazira! Használatával megnyugtató és romantikával fűszerezett hangulat fog uralkodni a helységben.

Ultra csendes működés

Ez a készülék egy igazi csendes társ melletted. Ne aggódj, hogy zavarni fog a munkában, tanulásnál vagy alvás közben! Hanghatása mindössze kb. 30dB, ami mellett nyugodtan tudod végezni a szokásos teendőid.

Rendkívül finom párafelhő

Az ultrahangos vízbontási technológia fokozza a porlasztási hatást és hatékonyan javítja a levegő minőségét ott, ahol éppen tartózkodsz. Használható kellemetlen szagok megszüntetésére illóolajjal. A levegő tisztítására, páratartalom növelésére stb.

Automatikus kikapcsolás elleni védelem

A készülék automatikus kikapcsol, ha elfogy a víz belőle, ezzel megakadályozva a szárazon működést és a meghibásodást. Teljesen feltöltve kb. 8 órán keresztül működőképes.

Ideális, klassz ajándék szeretteidnek

Innovatív kialakítás, praktikus, kompakt és hordozható, tökéletes ajándék lehet otthonra, irodába, edzőterembe, massszázs szalonba vagy akár jógázás közben is.

Nézd meg működés közben:

Az ultrahangos aroma diffúzor használata:

1. Emeljük le a külső fedelet
2. Öntsünk annyi vizet a tartályba amíg el nem éri a maximális töltési vonalat (max. 180ml)
3. Csepegtessünk a vízbe 4-6 csepp esszenciális illóolajat. (ezt egyénileg ki kell tapasztalni, hogy mi a megfelelő adagolás)
3. Helyezzük a külső burkolatot vissza.
4. Csatlakoztassuk a Type-C USB kábelt a diffúzorhoz, majd dugjuk be egy USB aljzatba. Konnektoros üzemeltetés is lehetséges, ha a kábelt pl. egy telefontöltő adapterbe csatlakoztatjuk.
Legyünk óvatosak az egység csatlakoztatása közben, hogy elkerüljük a kiömlő víz és illóolaj okozta kellemetlenségeket.
5. Kapcsoljuk be a pára és fény gombokkal a készüléket.

Termék tulajdonságai:

– könnyű kezelhetőség: két darab nyomógombbal üzemel a készülék. A fény és pára működése kapcsolható velük

– felfelé szálló pára: az ultrahangos vízbontás miatt egyáltalán nincs víz az asztalon és a párologtató mellett

– nagy folyadék nyílás: könnyű víz feltöltés, gyors tisztítás

– tartós, BPA mentes anyagból: biztonságos, tartós, antibakteriális tartály, amely minden környezetvédelmi előírásnak megfelel

– intelligens kikapcsolás: az aromaterápiás gép intelligens, száraz működés érzékelővel van felszerelve, azonnal lekapcsol, ha kifogy a folyadék belőle

Műszaki adatok:

  • Tartály kapacitása: 180 ml
  • Párolgási teljesítmény: 15-20 ml/óra
  • Anyaga: polipropilén, ABS, PCBA
  • Fogyasztás: 4.5 W
  • Bemeneti feszültség: DC5.0V/2AHZ
  • Méret: 171x75x101mm

Tartozékok:

– párologtató készülék

– magyar használati útmutató

– type-C USB kábel

– garancia