Candlelight hordozható aroma diffúzor, párologtató 120ml USB

Bemutatjuk nektek Candlelight (gyertyafény) aroma diffúzorunk. Egy kis retró stílus modern megjelenéssel párosítva! Ez a hordozható ultrahangos párologtató a gyertyához hasonló fénnyel, nyugodtsággal és harmóniával tölti meg otthonod bármely helységét.  120 ml-es víztartállyal rendelkezik, ennek köszönhetően órákon át képes a légtérbe porlasztani kedvenc aromáid illatát. Használhatod akár éjszakai fényként is.

9.990 Ft

Elfogyott

Egy pompás kiegészítő a tökéletes romantikus hangulathoz...

candlelight hordozhato aroma diffuzor parologtato 120ml usb nyitokep, Candlelight hordozható aroma diffúzor, párologtató 120ml USB,

Multifunkciós diffúzor

Candlelight készülékünk használhatod párásítóként, aroma diffúzorként, éjszakai fénynek vagy lakás dekorációnak is. Békés, nyugodt minőségi életteret teremt számodra. Könnyen hordozható kialakítás, emeli a páratartalmat és javítja otthonod levegőjének minőségét. Alkalmazhatod hálószobában, tanuláshoz, irodában, jógázás közben, szépség/masszázs szalonban egyaránt. Kitűnő ajándék barátaidnak, szeretteidnek.

Stresszoldó éjszakai fény

A diffúzor meleg, sárgás fényt áraszt magából, mint egy gyertya. Ennek köszönhetően rendkívül nyugtató és stresszoldó hatással van szervezetünkre.

Biztonságos, szárazon futás elleni védelem

Aromaterápiás készülékünk maximum 120ml vízzel tölthető fel. Ezzel a mennyiséggel akár 8-12 órán keresztül is működőképes. Vízhiány esetén a készülék automatikusan leáll, ezzel megakadályozva a szárazon futást és a meghibásodást.

Csendes működés

A párásító rendkívül csendes 28dB alatti zajhatással működik. Nem zavarja a koncentrálást, így akár tanulás és munka közben is nyugodtan használhatod. Adj a vízhez kedvenc illóolajadból 3-5 cseppet, dőlj hátra és élvezd a nyugodt, stresszmentes kikapcsolódás minden pillanatát!

Gyermekbarát párologtató

BPA mentes műanyagból készült, ezért kisgyermekek mellett is használható. Az ultrahangos párásító egyenletes, finom párát bocsát ki, ezzel enyhítve a téli fűtés okozta kellemetlenségeket. Hidratálja a bőrt, enyhíti a szem és torok szárazságot, szabadabb légutakat eredményez.

Az ultrahangos aroma diffúzor használata:

1. Csavarjuk le a lámpatestet
2. Öntsünk annyi vizet a tartályba amíg el nem éri a maximális töltési vonalat (max. 120ml)
3. Csepegtessünk a vízbe 3-5 csepp esszenciális illóolajat. (ezt egyénileg ki kell tapasztalni, hogy mi a megfelelő adagolás)
3. Helyezzük vissza a lámpatestet
4. Csatlakoztassuk a kábelt a diffúzorhoz, majd dugjuk be egy USB aljzatba. Legyünk óvatosak az egység csatlakoztatása közben, hogy elkerüljük a kiömlő víz és illóolaj okozta kellemetlenségeket!
5. Kapcsoljuk be a nyomógombbal a készüléket.

Műszaki adatok:

  • Tartály kapacitása: 120 ml
  • Párolgási teljesítmény: 10-15 ml/óra
  • Párolgási idő: 8-12 óra
  • Anyaga: polipropilén, ABS
  • Használható adapter: 5V1A
  • Méret: 9.5cmx9.5cmx15cm

Amit a dobozban találsz:

  • párologtató
  • garancia
  • használati útmutató
  • C type USB kábel