Autós diffúzor, párologtató szivargyújtó csatlakozással

Túl száraz a levegő az autódban? Szeretnéd magadba szívni kedvenc illóolajod akár utazás közben is?
Esetleg zavar a cigarettafüst szaga?
Szivargyújtóról működtethető autós diffúzorunk ezekre a problémákra gyorsan segítséget nyújt!
Élvezd a hideg ködös párásítást és a természetes illatokat gépjárművedben, akár 2 órán keresztül!

+ ajándék Citrom vagy Citromfű szúnyogriasztó illóolaj!

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Előzd meg bőröd kiszáradását akár vezetés közben is!

hidratalt bor, Autós diffúzor, párologtató szivargyújtó csatlakozással,

Helyezkedj el kényelmesen az utazáshoz. Csatlakoztasd a párásítót a szivargyújtó aljzathoz. Forgasd el a neked megfelelő irányba, majd egy gombnyomással kapcsold be! Azonnal élvezheted a hideg pára és a természetes illóolajok jótékony hatását gépjárművedben.

Pihenj és engedd el magad

A kellemes illóolaj illata javítja a hangulatot, oldja a feszültséget és a szorongást, valamint felpörgeti az anyagcserét. A mini autós diffúzor azonnali megkönnyebbülést nyújt vezetés közben. Légpárásítóként bőröd védelme érdekében, illetve aroma diffúzorként is használhatod a tisztább légutakért.

Nincs víz körülötte

A diffúzor hideg ködöt bocsát ki, amely nedvességet ad a levegőhöz. Eltávolítja a szárazságot, enyhíti a száraz levegőt. Mindezt úgy teszi, hogy nem lesz vizes körülötte semmi, hiszen rendkívül finom páraszemcsékké alakítja át a benne lévő vizet és illóolajat.

Könnyen használható

Az autós párásító tartós és könnyen kezelhető. Csak töltsd fel a diffúzort vízzel, adj hozzá 1-2 cseppet kedvenc illóolajadból, majd csatlakoztasd a szivargyújtó aljzatba. Állítsd be a permetezni kívánt irányt és nyomd meg a bekapcsoló gombot. Ilyen egyszerű az egész.

Biztonságos üzemeltetés

2 órás folyamatos használat után automatikusan lekapcsolja az áramellátást, ezzel megakadályozva a készülék szárazon működését. A párásító víztartálya 180 fokkal elforgatható, fejlett ultrahangos páratechnológia, amely frissebbé teszi gépjárműved levegőjét. Kérjük, az autó indítása után helyezd be párásítót a szivargyújtó csatlakozóba, különben a termék túl nagy áramot kaphat és meghibásodhat!

Nézd meg működés közben:

Hogyan használd?

1. Lazítsd meg és vedd le a víztartályt az óramutató járásával ellentétes irányban elforgatva. Töltsd fel a tartályt megfelelő mennyiségű tiszta vízzel (max. 50 ml). Helyezd vissza a tartályt, és forgasd el az óramutató járásával megegyező irányba, hogy szorosan rögzítve legyen.
2. Dugd be a párásító csatlakozóját az autó szivargyújtó aljzatába (a gépjármű beindítása után). Amikor a jelzőfény pirosan villog, készenléti módba kerül.
3. Érintsd meg egyszer a gombot. A jelzőfény kéken villog, és a párásítás mód bekapcsol.
4. Érintsd meg ismét a gombot. A jelzőfény pirosan és kéken is villog, ilyenkor a készülék aroma diffúzor módba kapcsol. (A funkció használatakor 2-3 csepp illóolajat kell hozzáadni.)
5. Érintsd meg a gombot harmadszor is. A jelzőfény ismét pirosan villog, és a készülék leáll.

Figyelmeztetés:

 • 1. Mindenképp a gépjármű indítása után helyezd be párásítót a szivargyújtó csatlakozójába, különben a termék meghibásodhat, ha az autó indításakor túl nagy az áram!
  2. Ne használd víz nélkül!
  3. A megfelelő hőmérséklet a használatra 0-45 ℃.
  4.Ha a terméket nem használod, időben húzd ki a csatlakozódugót, öntsd ki az összes vizet és tedd száraz helyre.
  5. Ha a párásító nem működik, de a lámpa világít, először próbáld meg kitisztítani a fúvókát.

Műszaki adatok:

Működési feszültség: DC12V
Működési áram: 130Ma~150mA
Teljesítmény: 1,5-2W
Vízkapacitás: kb. 50 ml
Párolgási mennyiség: kb. 25 ml/óra
Munkaidő: kb. 2 óra

Tartozékok:

 • Használati útmutató
 • Garancia