Antigravitációs párásító, diffúzor LED kijelzővel

Fedezd fel varázslatos világát az új, lenyűgöző aroma diffúzorunknak! Az antigravitációs technológiának köszönhetően a vízcseppek úgy lebegnek, mintha súlytalanok lennének, létrehozva egy egyedülálló és lenyűgöző látványt. A víz finom csobogása, amely folyamatosan kering a készülékben, természetes hangokkal megtöltve a teret, ezáltal meghittséget és harmóniát teremtve.  Az aromaterápia és a vizuális élmények együttese új szintre emelik otthonod hangulatát!

14.990 Ft

Elfogyott

Engedd szabadjára az elméd, relaxálj akár munka közben is!

Lenyűgöző vizuális élmény

Ez az elegáns párologtató egyaránt ideális választás irodákba és hálószobákba. A gyönyörű vizuális hatás, nyugtató fehér zaj és a lebegő vagy finoman csöpögő vízcseppek látványa lenyűgözi az embert. Fedezd fel az antigravitációs vízcseppek varázsát, és élvezd a hűsítő páratartalom által nyújtott pihenést! Csobogó hangja miatt ezt a készüléket NEM ajánljuk alváshoz!

Egyszerű újratöltés, 800ml-es kapacitás!

Az 800 ml-es víztartállyal ellátott párásítónk könnyedén feltölthető friss vízzel. A nyitott szerkezet könnyen tisztítható, és automatikusan lezárja a vizet. Az USB tápellátás lehetővé teszi a kényelmes használatot. A párologtató akár 8-10 órán keresztül folyamatosan működik. Fontos megjegyzés: Kérjük, hogy a megfelelő működés érdekében a géphez járó adapterrel használd a készüléket!  2 amper vagy annál nagyobb kapacitással rendelkező adapter használható a készülékhez!

Intelligens LED kijelző

A készülék LED-es intelligens kijelzővel és valós idejű megjelenítési idővel rendelkezik. A kettős kikapcsolás elleni védelem, hatékonyan megakadályozza a szárazon működést (vízszint érzékelés és száraz égés elleni érzékelő).

Szuper ajándék, lenyűgöző otthoni dekoráció

Az antigravitációs párásító technológia egyedi esztétikai élményt nyújt otthonodban, miközben frissíti és hidratálja a levegőt. A vízcseppek enyhe folyása olyan érzést kelthet, mintha a természet közvetlen közelében lennél, amikor használod diffúzorunkat.