purify your space & clear mind...

Rólunk

A Vapore egy aromaterápiás párologtató és illóolaj márka, amit 2019 novemberében indítottunk el Magyarországon. Küldetésünk egy egészségesebb és minőségibb élet megteremtése a saját otthonodban vagy akár a munkahelyeden. Párologtatóink és illóolajaink segíthetnek a mentális és fizikai vitalitás támogatásában, megőrzésében.
Szenvedélyesen foglalkozunk az aromaterápia jótékony hatásaival, amit mi is a saját otthonunkban űzünk. Számunkra mindig fontos, hogy olyan termékek legyenek kínálatunkban, amiket mi is kipróbálunk, örömmel használunk és szívből tudjuk ajánlani Neked is!

Kövessetek minket Facebookon és Instagramon, hogy a leghamarabb értesüljetek újdonságainkról, kedvezményeinkről!

Dőlj hátra, lazíts és élvezd, az aromaterápia gyógyító hatását!

Alvás minőségének javítása

Az aromaterápiás párologtatás segíthet az alvás minőségének javításában, az agy és idegrendszer kölcsönhatása révén. Figyelj oda mentális és fizikai egészségedre, hogy egy szebb és boldogabb életet élhess!

Segítség allergiában szenvedőknek

Száraz torok, orrdugulás, száraz bőr, fejfájás vagy vörös szemek? Fázol, miközben a fűtés fel van kapcsolva? A párologtató megnedvesíti a helység levegőjét, ezáltal megköti a szálló port ami a tünetek okozója lehet.

Stressz csökkentése, tökéletes relaxációs élmény

Egy igazán nehéz nap után nem vágyunk másra, csak egy kis nyugalomra. Helyezkedj el kényelmesen, kapcsold be a tv-t, vagy olvass egy könyvet.
Indítsd be a párologtatót, lazulj el és élvezd kedvenc illatodat akár 10 órán keresztül!

Egészség a kicsiknek is

Termékeink BPA vegyi anyag mentesek, nem tartalmaznak semmilyen mérgező anyagot. A hideg párologtató fenntartja a gyermekek fizikai egészségét azáltal, hogy megakadályozza a baktériumok terjedését. Nyugodt hangulatot teremt, tiszta levegőt varázsol a gyerek szobában is.