Garancia és visszaküldés

Ezen az oldalon választ kapsz minden felmerülő kérdésedre a garanciával és termék vissza küldéssel kapcsolatban. Amennyiben még kérdésed volna, nyugodtan írj nekünk az info@vapore.hu e-mail címre.

Milyen garanciát adtok a termékekre?

Minden párologtatónkra 1 év garanciát vállalunk és 30 napig 100%-os cseregaranciát biztosítunk! Amennyiben a termékkel nem lennél maradéktalanul elégedett, nem tetszik stb… és 30 napon belül visszaküldöd nekünk, kérdezés nélkül visszatérítjük a vételárat!

Hogyan tudom nektek visszaküldeni a terméket?

Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@vapore.hu címen és kollégáink segíteni fognak hamarosan.

Kit terhel a visszaküldés költsége?

A termék visszaküldése a saját költségeden történik.

Milyen terméket tudok visszaküldeni, annak milyen állapotban kell lennie, ahhoz, hogy visszavegyétek?

A visszaküldött termék nem lehet megrongált. Ha a termék kipróbálásra került, akkor azt eredeti csomagolásában, sértetlenül kell visszajuttatnod hozzánk, így tudjuk visszautalni a 100%-os vételárat a termék átvizsgálása után. Ha a fenti kritériumok nem teljesülnek, sajnos nem tudjuk visszautalni a vételárat, így a termék a költségeden újra kiszállításra kerül.

Visszaküldtem a terméket, mikor kerül a pénzem visszautalásra?

A termék visszaküldése után vállaljuk, hogy a termék visszaérkezésétől számított 5 munkanapon belül, a megjelölt bankszámládra a termék vételárát visszautaljuk vagy a termék azonnali cseréjéről gondoskodunk.

Mikor nem tudom nektek visszaküldeni a terméket?

A vásárlást követő 1 éven túl, illetve ha a fenti kritériumoknak nem felel meg a termék.